Batohy, tašky a oblečení od Topo Designs

topo design ruksak

V outdoorovém obchodě wilderoben, jako v jediném na Slovensku, najdete bohatou nabídku produktů americké firmy Topo Designs. Batohy, trička, košile, mikiny a kalhoty té nejvyšší kvality se specifickým designem, díky kterému se odlišíte.

Filozofie firmy Topo Designs je založena na minimalismu ve smyslu jednoduššího života. Proto navrhuje kolekce s nadčasovým designem a navádí lidi, aby snížili počet svých věcí a měli v šatníku jen takové, které mohou mezi sebou nekonečně kombinovat.

Doživotní záruka

Topo Designs na své věci nabízí doživotní záruku a službu opravy oděvů, která vdechne nošeným věcem nový život. Jejich cílem je snížit počet kusů oblečení, které člověk každý rok vyhodí, čímž zatěžuje životní prostředí.

batoh topo design

Mohlo by vás zaujímať: Danner – nezničitelná legenda už i v Bratislavě


Oblečení pro dobrodruhy každého druhu

Pokud potřebujete oblečení na turistiku, a zároveň se v něm neztratíte ani v ulicích vašeho města, z pestré nabídky triček, kalhot a košil si jistě vyberete. Charakteristický design vás prozradí už z dálky.

Na své si přijdou i lezci, kteří si mohou vybrat z nabídky kvalitních lezeckých kalhot a kapes na magnézium ve dvou velikostech.

Kvalitní batohy s množstvím funkcí

Topo Designs není jen oblečení, ale i vynikající batohy volající do přírody. Vybírejte uváženě, protože je nebudete muset vyměnit velmi dlouhou dobu. Budou vám věrnými společníky na turistice, při různých sportovních aktivitách a symptomy neodezní ani během uspěchaného pracovního dne ve městě.


Zdroj: wilderoben.com

You Might Also Like