Elektromotory Siemens jsou symbolem efektivity a inovativnosti

elektromotor vybo electric

Německou společnost Siemens jistě netřeba zvlášť představovat. Se svým bohatým výrobním programem patří mezi přední producentem v různých segmentů a výjimkou nejsou ani elektromotory. V čem spočívají jejich největší přednosti a proč jsou elektromotory Siemens spolehlivou volbou?

Elektromotory Siemens jsou vyráběny v souladu s nejmodernějšími postupy a tak můžete počítat s jejich vynikajícím dílenským zpracováním a maximální spolehlivostí. Nabídka elektromotorů Siemens je navíc tak široká, že pokrývá potřeby prakticky všech průmyslových odvětví. Určeny jsou i do náročných a nebezpečných provozů.


Přečtěte si také: Kompaktní frekvenční měniče na prodej pro běžné i průmyslové aplikace


Elektromotory Siemens nabízejí vysokou efektivitu

Svou technickou vyspělost dokazují elektromotory Siemens hned ve více směrech. Odpovídají všem normám a jejich jednotlivé vyhotovení přímo excelují v rámci svých tříd účinnosti. Dostupné jsou totiž nejen v rámci tříd IE1, IE2 a IE3, ale také nejúčinnější IE4. Kromě toho splňují i ​​náročné standardy NEMA pro průmyslové aplikace. Ve výrobním programu Siemens nechybí ani speciální elektromotory s mimořádnou odolností do výbušného prostředí, či elektromotory zabezpečující pohon pod vodní hladinou.

Nabídka průmyslových elektromotorů Siemens je mimořádně široká, a to od standardních elektromotorů 1- a 3-fázových až po vysokonapěťové průmyslové elektromotory. Kromě klasických třífázových asynchronních elektromotorů v různých výkonnostních třídách, na běžné aplikace jsou v nabídce elektromotorů Siemens dostupné i speciální motory určené pro systémy řízení pohybu, jako například výrobní linky. Velmi oblíbenou volbou jsou ale i nízkonapěťové elektromotory SIMOTICS Severe Duty schopné pracovat i pod vysokou zátěží.

Od běžných čerpadel, kompresorů, jeřábů až po sofistikované a složité průmyslová zařízení, to vše je možné pohánět elektromotory Siemens, které si vás získají svou mimořádnou kvalitou.

testovani elektromotoru

Zdroj: elektro-motor.cz

You Might Also Like