Kompaktní frekvenční měniče na prodej pro běžné i průmyslové aplikace

menice frekvence prodej

Pokud chcete využívat frekvenční měnič, nemusíte hned investovat do zařízení tisíce eur. Přesvědčíme vás, že dostupných je stále více kompaktních frekvenčních měničů, které si své uplatnění najdou jak v domácích a hobby aplikacích, tak i při pohonu jednodušších průmyslových zařízení.

Dostupná cena a množství funkcí kompaktních frekvenčních měničů

Frekvenční měniče jsou univerzálními zařízeními, se kterými můžete výrazně zefektivnit pohony různých zařízení a dosáhnout jejich bezpečnější provoz. Jejich použití je díky přehlednému ovládacímu modulu jednoduché a uživatelsky přívětivé. Spolu s nižší cenou tak oceníte i jednoduchou montáž a také dostupné dodatečné možnosti konfigurace. Obávat se tedy nemusíte žádných neúměrně vysokých souvisejících nákladů, které by s sebou používání frekvenčního měniče mohlo přinášet.

Měniče frekvence už zdaleka nejsou jen doménou průmyslu. Tam se využívají zejména při velkých dopravníků, manipulátorech a také potravinářských zařízeních. Pomocí měniče je například možné zefektivnit i průmyslovou vzduchotechniku.

0,4 kW frekvenční měnič STANDARD A550-2S0004 -230V

V současnosti jsou tyto užitečné zařízení vyráběné iv kompaktním provedení, což doslova otevírá dveře jejich využívání v domácím prostředí. Takové frekvenční měniče jsou vybaveny mimo jiné odrušovacím filtrem a prvky na jejich snadnější ovládání. Navíc kompaktní frekvenční měniče jsou již od výroby v základním provozuschopném nastavení – tedy fungují na principu „plug and play“.

Frekvenční měniče prodej na domácí použití

Stejně jako v průmyslu, i při běžných aplikacích můžete frekvenční měnič využít k řízení a regulaci různých pohonných zařízení. Z toho množství zmiňme zejména čerpadla, ventilátory klimatizace či různé menší kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje. Široké funkce standardních frekvenčních měničů tak ocení nejen každý majitel rodinného domu se zahradou, ale i hobby mistři, pro které bude frekvenční měnič užitečným rozšířením domácí dílny.

Frekvenční měniče na prodej u nás najdete v různých provedeních a pro všechny typy použití. Obraťte se na nás se svými požadavky a společně vybereme to nejlepší zařízení pro vaše potřeby.


Zdroj: vyboelectric.cz

You Might Also Like